Pauwels Art Gallery

Leupe Ludwig : Ludwig is beeldhouwer van opleiding en autodidact schilder. Deze Ieperling schildert vaak portretten op doek, maar als de kans zich voordoet, dan creëert hij mammoeten op muren of geometrische lijnen op elektriciteitskastjes. Ludwig neemt je mee in de diversiteit.

Desodt Ellen : Met haar ‘Faces’ wil Ellen emoties losmaken. De werken zijn vaak zwart-wit, maar evengoed laat ze zich inspireren in kleur. Een foto, een filmpje, een lied, …kunnen bij haar een gevoel opwekken, die ze graag op doek zet. Haar werk kan luid en schreeuwend en dan weer stil en intiem zijn. Ze is steeds op zoek naar balans tussen licht en donker, zoals het broze evenwicht tussen geluk en ongeluk.

Pauwels Xavier : Zijn diverse studies en levenservaringen brengen hem tot wat hij nu is. Zijn werken zijn zowel klassiek als modern maar telkens met een eigen toets. Soms zijn de kunstwerken confronterend, soms ook experimenterend. Doeken, klei, beeld, organisch- en restmateriaal bewerkt hij met zijn favoriete olieverf.