Inge Goossens

Inge Goossens volgde 12 jaar keramiekopleiding en droomde er van om een eigen atelier op te  starten. In februari 2015 ging ik van start met een eigen oven en enkele draaischijven. De meeste  van mijn keramiek bestaat uit serviesgoed voor het dagelijks gebruik, steengoed en porselein, dat  vervaardigd is op een draaischijf, uitzonderlijk worden er stukken geboetseerd. Ik streef ernaar om  mooie dingen te maken die mensen aanspreken en vreugde bezorgen. Deze jarenlange expertise en  ervaring leidde tot het geven van cursussen/workshops. 

Atelierwinkel 

Op de 1e verdieping boven de keramiekatelier bevindt zich de atelierwinkel met een groot aanbod aan keramiek. Je ziet bij elk product de prijs per stuk of per set. 

– Trakteer jezelf op iets tijdloos en moois uit het ruime aanbod originele en handgemaakte keramiek  met unieke glazuren, aangepast aan uw interieur en smaak. 

– Ben je op zoek naar een waardevol geschenk

– Wens je een gepersonaliseerde bestelling te plaatsen… 

Atelier 

Het atelier is gelegen in de Diksmuidestraat 45, in de historische binnenstad van Ieper. Het is er sfeervol en comfortabel werken. Er staan zeven Shimpo draaischijven ter beschikking, (recent aangekocht). Iedere cursist beschikt over zijn/haar eigen draaischijf. In een ruimte afgesloten van het  atelier staat de Naberterm oven. Programmeerbaar om de beste resultaten te behalen. De oven is dus volledig afgesloten van de werkruimte om zo geen hinder (stof,warmte…) te vormen in de  werkruimte. 

Verdere info 

www.ingegoossens.be