Vandevoorde Art Gallery

Welkom bij Art Gallery Vandevoorde in Ieper, waar elke bezoeker wordt uitgenodigd voor een ontspannen ontdekkingstocht door kunst en tijd. Onze galerie, gevestigd in een oud hoppemagazijn, brengt het beste van twee werelden samen onder één dak.

Bij ons draait het allemaal om de liefde voor detail en de diepe waardering voor kunst die het leven weerspiegelt. Van nauwgezette fijnschilderijen en levendige hedendaagse stukken tot de doordachte compositie van onze realistische werken – ieder stuk vertelt zijn eigen verhaal.

We werken al jaren samen met dezelfde kunstenaars en het is de langdurige relatie die onze collectie zo speciaal maakt. Nieuwe werken worden met zorg geïntroduceerd en verrijken de continuïteit van onze galerie.

“Art meets furniture” – dat is het thema dat de harmonie in onze ruimte belichaamt. De kunstwerken gaan naadloos over in het handwerk van de Engelse meubelstukken van Meubelhuis Vandevoorde, wat zorgt voor een sfeer waarin iedereen zich direct thuis voelt.

Stap binnen en laat je meenemen op een reis van schoonheid en rust. We zien ernaar uit je te verwelkomen bij Art Gallery Vandevoorde.

Kunst- en Meubelhuis Vandevoorde

Goesdamstraat 17A

8900 Ieper

BE 0882 797 0

https://www.artgalleryvandevoorde.be